Baton daktylowy kakao & orzech bez dodatku cukrów 35 g - DOBRA KALORIA
Opis
SKŁADNIKI
daktyle suszone (78 %), ORZECHY NERKOWCA (14 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5 %), chrupki zbożowe (mąka kukurydziana, mąka ryżowa).
OPIS
Baton daktylowy z orzechami NERKOWCA i kakao. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1522 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, zboża zawierające gluten.
UWAGA
Produkt może zawierać pestki owoców lub ich fragmenty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5903548002015 |
---|---|
Weight | 0.040000 |
Manufacturer | DOBRA KALORIA (batony, produkty śniad. i wege) |
Adres producenta | Kubara spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, bema 32, 42-202 częstochowa |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |
Kraj pochodzenia składników | Polska |