Baton z nadzieniem kokos - mango w polewie z czekolady mlecznej fair trade BIO 33 g - OXFAM
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki kokosowe* (11 %), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5 %) (mąka ryżowa, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól), suszone mango* (5 %), miazga kakaowa*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, tłuszcz MLECZNY*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2370 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 42 g
Białko: 8 g
Sól: 0,26 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 12 -18 . Chronić przed ciepłem.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5400164153003 |
|---|---|
| Weight | 0.040000 |
| Manufacturer | OXFAM FAIR TRADE (FT) (kawy i inne produkty FT) |
| Adres producenta | Oxfam fair trade, ververijstraat 15, 9000 gent |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Certyfikat inny | Fair trade oxfam |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Termin przydatności | 60 |

