Chipsy z batatów z solą morską bezglutenowe BIO 90 g - JOHN ALTMAN
Opis
SKŁADNIKI
bataty* 71 %, olej słonecznikowy* 28 %, sól morska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupiąca przekąska, która w pełni zaspokoi Twoją ochotę na coś słonego. Nasze chipsy, wyprodukowane ze słodkich ziemniaków, oleju słonecznikowego i soli morskiej, są nie tylko bezglutenowe, ale również wegańskie i ekologiczne. Zawiera 25 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2050 kJ/ 492 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 g
Węglowodany - 50,7 g
w tym cukry - 33,3 g
Błonnik - 9,0 g
Białko - 4,7 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 8719324640701 |
---|---|
Weight | 0.100000 |
Manufacturer | JOHN ALTMAN (chipsy, popcorny) |
Adres producenta | John altman: koelmalaan 350 zone 1.05 1812 ps alkmaar |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 45 |