Chipsy z soczewicy o smaku serowym wegańskie bezglutenowe BIO 75 g - JOHN ALTMAN
Opis
SKŁADNIKI
mąka z soczewicy* (37,8 %), olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, mąka ziemniaczana*, sól morska, ekstrakt drożdżowy*, aromat* (4 %), kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Rozkoszuj się kremową dobrocią naszych wegańskich chipsów z soczewicy i sera. Każdy kęs to eksplozja bogatego smaku. Przyjemność bez poczucia winy dla wszystkich miłośników roślin.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1984 kJ/ 473 kcal
Tłuszcz - 21,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,56 g
Węglowodany - 56,3 g
w tym cukry - 0,6 g
Błonnik - 3,7 g
Białko - 12 g
Sól - 1,48 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8721082004138 |
---|---|
Weight | 0.110000 |
Manufacturer | JOHN ALTMAN (chipsy, popcorny) |
Adres producenta | John altman: koelmalaan 350 zone 1.05 1812 ps alkmaar |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 45 |