Chleb owsiany z pestkami dyni bezglutenowy 420 g - GLUTENEX
Opis
SKŁADNIKI
woda, płatki OWSIANE bezglutenowe (24,5 %), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, pestki dyni (8,2 %), cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny (psyllium), sól, aromat, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza.
OPIS
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 982 kJ/233 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA, ORZESZKI ZIEMNE, MLEKO, ORZECHY, NASIONA SEZAMU
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 0 - 8°C, spożyć w ciągu 48 godzin.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5901866006432 |
|---|---|
| Weight | 0.660000 |
| Manufacturer | GLUTENEX (chleby, ciastka, makarony) |
| Adres producenta | Glutenex sp. z o.o. sady, ludowa 6, 62-080 tarnowo podgórne |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 21 |

