Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT
Opis
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5998858703929 |
---|---|
Weight | 0.080000 |
Manufacturer | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 30 |
Kraj pochodzenia składników | - |