Chrupki z soczewicy delikatnie solone bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT
Opis
SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, słony dodatek smakowy (maltodekstryna*, sól morska 1,5 %, cukier trzcinowy, wyciąg z drożdży*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy lekko solone (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1680 kJ / 402 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 12 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5998858706814 |
|---|---|
| Weight | 0.070000 |
| Manufacturer | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
| Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 30 |

