Czekolada biała z wiórkami kokosowymi BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku* (25 %), wiórki kokosowe* (9 %), emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - 47 g
w tym cukry - 47 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 4006040189008 |
|---|---|
| Weight | 0.110000 |
| Manufacturer | RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.) |
| Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Termin przydatności | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

