Czekolada gorzka z imbirem BIO 100 g - MEYBONA
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, kandyzowany imbir* (3 %) (nierafinowany cukier trzcinowy*, imbir*), imbir w proszku* (1 %), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 52 %.
OPIS
Wyśmienita tabliczka czekolady, która łączy w sobie dobroć gorzkiej czekolady z aromatem i smakiem imbiru. Połączenie imbiru i czekolady to pyszna dawka energii na każdą porę dnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2330 kJ/563 kcal
Tłuszcz: 37,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,3 g
Węglowodany: 48,9 g
w tym cukry: 45,2 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO, MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Dodatkowe informacje
EAN | 4010139181071 |
---|---|
Weight | 0.120000 |
Manufacturer | MEYBONA (czekolady) |
Adres producenta | Meybona schokoladenfabrik meyerkamp gmbh & co. kg alter postweg 255 d-32584 löhne germany |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Termin przydatności | 60 |