Fasolka adzuki BIO 800 g - THE PLANET
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka adzuki 100 %.
OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1375 kJ/329 kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 50 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 13 g
Białko 20 g
Sól 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902425055779 |
|---|---|
| Weight | 0.820000 |
| Manufacturer | THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Chiny |

