Gazpacho (hiszpańska zupa warzywna) BIO 1 L - BIOSABOR
Opis
SKŁADNIKI
pomidory*, papryka*, woda, ogórek*, oliwa z oliwek extra virgin* (3,7 %), chleb* (mąka PSZENNA*, woda, sól, drożdże), cebula*, ocet winny*, sól, czosnek*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość warzyw: 88 %.
OPIS
Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 235 kJ/57 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik 1,1 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,82 g
Potas: 155 mg (7,8 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 8437010207815 |
---|---|
Weight | 1.090000 |
Manufacturer | BIOSABOR (gazpacho) |
Adres producenta | Bio sabor nature s.l., ctra. a san jose, km. 2, 04-117 san isidro-nijar |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 120 |
Kraj pochodzenia składników | Hiszpania |