Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
Opis
SKŁADNIKI
gruszki, woda, cukier, ocet spirytusowy, ziele angielskie, liść laurowy.
OPIS
Gruszki w occie to obrane połówki gruszek w lekkiej zalewie octowej o wysublimowanym, słodko - kwaśnym smaku. Owoce są jędrne, jasne, nie rozpadają się. Prezentują się równie dobrze jak smakują. Swoim zachęcającym wyglądem podnoszą estetykę i atrakcyjność serwowanych potraw.
To świetny dodatek do jasnych mięs, smakuje świetnie w sałatkach np. z rukolą i orzechami. Pasują również do dań kuchni azjatyckiej. Mogą stanowić składnik pizzy i dań z kurczakiem.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 20 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce
Dodatkowe informacje
EAN | 5906732624246 |
---|---|
Weight | 1.080000 |
Manufacturer | KROKUS (przetwory owocowe i warzywne) |
Adres producenta | Krokus przetwórnia owoców i warzyw czesław caryk sp.j. pająków 25 b, 26-704 przyłęk |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |
Kraj pochodzenia składników | Polska |