Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu BIO 200 g - DIET-FOOD
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5901549275254 |
---|---|
Weight | 0.250000 |
Manufacturer | DIET-FOOD |
Adres producenta | Mipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |
Kraj pochodzenia składników | Peru |