Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (70 %), surowy cukier trzcinowy*, ocet brandy*, syrop glukozowy* (syrop kukurydziany*), sól kamienna, chili* (0,3 %), przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wszystkim smakoszom grilla, którzy lubią delektować się czymś naprawdę pikantnym, nie rezygnując przy tym z owocowego, pomidorowego smaku, polecamy nasz gorący ketchup. Spora porcja chili dodaje mu ognia, jakiego potrzebuje!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 548 kJ/129 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 26 g
Białko: 1,8 g
Sól: 3,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4018462157206 |
|---|---|
| Weight | 0.860000 |
| Manufacturer | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
| Adres producenta | Byodo naturkost gmbh leisederstrasse 2 |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 120 |

