Kombucha o smaku lawendy i rozmarynu (charles baudelaire) BIO 750 ml - KOMBUCHA BY LAURENT (PLATINIUM)

SKU
B5904257072207
W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Kombucha o smaku lawendy i rozmarynu (charles baudelaire) BIO 750 ml - KOMBUCHA BY LAURENT (PLATINIUM) jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, zielona herbata*, cukier trzcinowy*, kultury scoby (symbiotyczna kultura bakterii i drożdży), naturalny aromat lawendy i rozmarynu, naturalny aromat miodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kombucha o smaku lawendy i rozmarynu, naturalnie musująca. Pasteryzacja zabezpiecza przed rozwojem niepożądanych mikroorganizmów i zepsuciem. Może zawierać naturalny osad i celulozę bakteryjną.
Odważny, dekadencki i z nutą paryskiego szyku. W tym naturalnie fermentowanym naparze z liści herbaty zaklęta jest pasja i erotyzm, które wyróżniały również dzieła znakomitego francuskiego pisarza - Charlesa Baudelaire'a. Nasza francuska kombucha oczaruje Cię kwiatowo-ziołowym smakiem, w którym wybija się aromatyczna lawenda i charakterny rozmaryn. Słodyczy nadaje naturalny aromat miodu, który jest charakterystyczny dla całej naszej literackiej edycji. Vivat żywa kultura!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 3,9 g
w tym cukry - 3,8 g
Białko - 0,1 g
Sól - <0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5904257072207
Weight1.600000
ManufacturerKOMBUCHA BY LAURENT (kombucha)
Adres producentaRocoto spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. ul. powsińska 69/71 02-903 warszawa
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Termin przydatności90

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.