Krem ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 200 ml - NATUMI
Opis
SKŁADNIKI
woda, ryż* 9 %, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt UHT.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wstrząsnąć przed spożyciem.
Nie nadaje się do ubijania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 390 kJ/94 kcal
Tłuszcz - 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 1,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g
Węglowodany - 7,2 g
w tym cukry - 4,1 g
Błonnik - 0,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0,11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4038375025003 |
|---|---|
| Weight | 0.220000 |
| Manufacturer | NATUMI (napoje i kremy roślinne) |
| Adres producenta | Natumi gmbh, gierlichstr. 17, 53840 troisdorf |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

