Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy.
OPIS
Mąka z czerwonej soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań, zup, do panierwowania, do wypieku ciasteczek, muffinów czy przygotowywania ciasta naleśnikowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1317 kJ/313 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 39 g
W tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C
Dodatkowe informacje
EAN | 8595582418012 |
---|---|
Weight | 0.460000 |
Manufacturer | PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) |
Adres producenta | Pro-bio, spol. s r.o.,, lipova 40, 78832 starÉ mĚsto p. snĚŽnÍkem |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 60 |
Kraj pochodzenia składników | - |