Makaron (kukurydziano - ryżowy) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA

SKU
B8050534149890
W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Makaron (kukurydziano - ryżowy) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 - 10 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,008 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8050534149890
Weight0.600000
ManufacturerPASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Adres producentaPasta natura srl, via cantarane, 1, 12020 villafalletto cn
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności360

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.