Makaron (kukurydziano - ryżowy trójkolorowy) świderki bezglutenowy BIO 340 g - FARABELLA

SKU
B8056774003169
Obecnie brak na stanie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!

Opis

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* 74 %, mąka ryżowa* 24 %, szpinak w proszku* 1 %, suszone pomidory w proszku* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron Farabella produkowany jest w Fara San Martino (Włochy), we wschodniej części Parku Narodowego Majella, miejsca znanego na całym świecie jako stolica wysokiej jakości makaronu. Nasze produkty wytwarzane są z wyselekcjonowanych surowców i w procesach zgodnych z włoską tradycją oraz środowiskiem, które zapewnia nam czyste powietrze i naturalną wodę źródlaną.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj 2 litry wody na każde 100 gramów makaronu.
Dodaj makaron i gotuj przez 7 minut lub do uzyskania pożądanej miękkości.
Dobrze odcedź, a następnie połącz z wybranym sosem lub przyprawami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8056774003169
Weight0.380000
ManufacturerFARABELLA (makarony)
Adres producentaBioalimenta srl - zona industriale snc 66015 fara san martino (ch)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności120

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.