Makaron (orkiszowy razowy) spirelli BIO 400 g - NIRO
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 5,99 g
Błonnik: 3,85 g
Białko: 14,4 g
Sól: 0,015 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5908259954028 |
---|---|
Weight | 0.420000 |
Manufacturer | NIRO (makarony orkiszowe) |
Adres producenta | Przedsiębiorstwo produkcyjno usługowo - handlowe niro sp. z o.o. , dolna 4, 42-283 boronów |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 120 |
Kraj pochodzenia składników | Polska |