Makaron (ryżowy razowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1542 kJ/364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 4006040155089 |
---|---|
Weight | 0.280000 |
Manufacturer | RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.) |
Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 120 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |