Makaron (ryżowy razowy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 8 - 10 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4006040635024 |
|---|---|
| Weight | 0.280000 |
| Manufacturer | RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.) |
| Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

