Makaron (semolinowy razowy) świderki BIO 500 g - VITALIANA
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina razowa z PSZENICY durum 100 %
OPIS
Ekologiczny makaron Vitaliana wyprodukowany we Włoszech w regionie Basilicata.
Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 9-11 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 12 g
Sól:0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906750251592 |
|---|---|
| Weight | 0.510000 |
| Manufacturer | VITALIANA (włoskie produkty) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

