Makaron (z płaskurki razowy) jeżyki BIO 250 g - NIRO
Opis
SKŁADNIKI
świeżo zmielona mąka z PSZENICY płaskurki* (100%), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 - 10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 333 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 13 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902706270105 |
|---|---|
| Weight | 0.300000 |
| Manufacturer | NIRO (makarony orkiszowe) |
| Adres producenta | Przedsiębiorstwo produkcyjno – usługowo – handlowe „niro” sp. z o. o. 42-283 boronów, ul. dolna 4 |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 120 |

