Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BARTOLINI

SKU
B5901902002046
W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BARTOLINI jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Źródło kwasu foliowego i białka.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Dodatkowe źródło witaminy B1.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować od 4 do 6 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1458 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 25 g
Sól: 0 g

Zawartość witamin w 100 g ugotowanego produktu:
Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
Tiamina: 0,18 mg (16 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5901902002046
Weight0.320000
ManufacturerBARTOLINI (makarony)
Adres producentaPrzedsiębiorstwo produkcyjno-handlowe tabit spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, hugona kołłątaja 44, 05-402 otwock
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności180

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.