Migdały w kakao bez dodatku cukrów BIO 70 g - COCOA
Opis
SKŁADNIKI
masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 5,8 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 20 g
Białko: 14 g
Sól: 0,13 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565216542 |
---|---|
Weight | 0.110000 |
Manufacturer | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |