Miso genmai (pasta z soi i ryżu brązowego) 400 g - TERRASANA
Opis
SKŁADNIKI
ziarna SOI 60,9 %, ryż brązowy 26,1 %, sól morska, woda, fermentowane koji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 681 kJ / 163 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 8,2 g
Białko: 12,1 g
Sól: 10,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 8713576271430 |
---|---|
Weight | 0.450000 |
Manufacturer | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
Adres producenta | Terrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 240 |