Miso rice (pasta z soi i ryżu) bezglutenowe BIO 200 g - DANIVAL
Opis
SKŁADNIKI
ugotowana SOJA* 56 %, ugotowany ryż* 24 %, woda, sól, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt roślinny fermentowany. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 666 kJ /159 kcal
Tłuszcz - 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,8 g
Węglowodany - 15 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 11 g
Sól - 8,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 3431590000441 |
|---|---|
| Weight | 0.330000 |
| Manufacturer | DANIVAL (miso, kasztany jadalne) |
| Adres producenta | Danival, le moulin d'andiran , 47170 andiran |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

