Miso rice (pasta z soi i ryżu) bezglutenowe BIO 200 g - DANIVAL
Opis
SKŁADNIKI
SOJA*, ryż okrągły* (41,5 %), nierafinowana sól morska, woda, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 605 kJ /145 kcal
Tłuszcz - 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 9,0 g
w tym cukry - 3,0 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 9,7 g
Sól - 8,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Dodatkowe informacje
EAN | 3431590000441 |
---|---|
Weight | 0.330000 |
Manufacturer | DANIVAL (miso, kasztany jadalne) |
Adres producenta | Danival, le moulin d'andiran , 47170 andiran |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 120 |
Kraj pochodzenia składników | - |