Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 500 ml - BIOFOOD
Opis
SKŁADNIKI
ocet z ekologicznego wina jabłkowego
OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C
Dodatkowe informacje
EAN | 5902693120100 |
---|---|
Weight | 0.840000 |
Manufacturer | BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy) |
Adres producenta | Żywność ekologiczna bio food sp. z o.o. zakład produkcyjny ciechocin, ciechocin 32, 87-408 ciechocin |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 180 |
Kraj pochodzenia składników | Polska |