Panierka panko bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 8594006669146 |
---|---|
Weight | 0.000000 |
Manufacturer | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
Adres producenta | Amylon a.s. |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 90 |