Pasta kremowa arrabbiata bezglutenowa BIO 140 g - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany - 8,7 g
w tym cukry - 6,3 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 4016249150334 |
---|---|
Weight | 0.290000 |
Manufacturer | ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy) |
Adres producenta | Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 60 |