Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO 140 g - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1237 kJ / 300 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany - 7,6 g
w tym cukry - 5,1 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 4016249172350 |
---|---|
Weight | 0.290000 |
Manufacturer | ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy) |
Adres producenta | Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 150 |