Pasta słonecznikowa z papryką bezglutenowa BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól, czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oregano*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwraciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 4019736008910 |
---|---|
Weight | 0.350000 |
Manufacturer | ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy) |
Adres producenta | Zwergenwiese naturkost gmbh, langacker 1, d-24887 silberstedt |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 120 |