Pieczywo chrupkie orzechowe bezglutenowe BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS
Opis
SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu*, mąka kukurydziana*, częściowo odtłuszczony proszek z ORZECHÓW LASKOWYCH* 12,4 %, mąka z orzechów tygrysich*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przenieś się do serca natury z naszym chrupiącym pieczywem orzechowym, lekkim i pysznym, starannie wytworzonym przez Le Pain des Fleurs. Dzięki swojej konsystencji przypominającej ciasteczka i delikatnemu smakowi, idealnie nadaje się na pożywne śniadanie lub smaczną popołudniową przekąskę. Wegański, bezglutenowy i wyprodukowany we Francji, oferuje zdrową przyjemność w każdym kęsie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1654 kJ / 391 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,57 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 10,3 g
Sól: 0,54 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 3380380103070 |
|---|---|
| Weight | 0.200000 |
| Manufacturer | LE PAIN DES FLEURS (pieczywo chrupkie) |
| Adres producenta | Alphanutrition, zone d'activité des portes du velay, 43140 la séauve-sur-sem?ne, francja |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 90 |

