Roślinny zamiennik 6 jaj do pieczenia i gotowania bezglutenowy BIO 30 g - BIOVEGAN

SKU
B4005394287866
W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Roślinny zamiennik 6 jaj do pieczenia i gotowania bezglutenowy BIO 30 g - BIOVEGAN jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka z ŁUBINU słodkiego* 47 %, skrobia kukurydziana*, mąka kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, białko z lnu*, białko ze słonecznika*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka w proszku na bazie mąki z ŁUBINU słodkiego. Opakowanie odpowiada 6 jajom. Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody zastępuje jedno całe jajo. Wymieszaj zamiennik JAJEK w proszku z wodą. Dodaj wybrane przez Ciebie płynne składniki i ubijaj wszystko razem, aż do uzyskania puszystej masy. Dokładnie wymieszaj wszystkie suche składniki, a następnie połącz je z puszystą masą. Całość mieszaj do uzyskania jednolitej masy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1378 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 27 g
Białko: 22 g
Sól: 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, ORZECHY, SELER i nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4005394287866
Weight0.450000
ManufacturerBIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
Adres producentaBiovegan gmbh, biovegan-allee 1, de-56579 bonefeld
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności60

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.