Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN
Opis
SKŁADNIKI
58 % liofilizowana skórka z cytryny*, 39 % suszona skórka z cytryny*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z cytryny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 34 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Dodatkowe informacje
EAN | 4005394116111 |
---|---|
Weight | 0.020000 |
Manufacturer | BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże) |
Adres producenta | Biovegan gmbh, biovegan allee 1, 56579 bonefeld |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 180 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |