Skrobia kukurydziana bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
Opis
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 0 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006667623 |
|---|---|
| Weight | 0.210000 |
| Manufacturer | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Austria |

