Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (SOJA*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera GORCZYCĘ*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy* (może zawierać SELER*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 372 kJ / 89 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 16 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8718976015257 |
|---|---|
| Weight | 0.420000 |
| Manufacturer | AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne) |
| Adres producenta | Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 180 |

