Sos sojowy słodki teriyaki do woka BIO 240 ml - YAKSO
Opis
SKŁADNIKI
syrop z agawy*, woda, melasa*, sos tamari* (SOJA* 39 %, woda, sól, Koji (Aspergillus oryzae)), miód*, przyprawa mirin* (ryż słodki*, woda, ryż fermentowany*), ocet*, sól morska, skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Możesz uczynić dania z woka wyjątkowo smacznymi dzięki temu słodkiemu sosowi. Idealny do gotowania posiłków w woku i do smażenia na patelni!
Propozycja podania: tylko dodaj 300 - 400 g mięsa, ryby lub substytutu mięsa, 400 - 500 g pokrojonych warzyw. Podawaj z ulubionym ryżem lub makaronem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 704 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 36 g
Błonnik: 0 g
Białko: 1,2 g
Sól: 2,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8718754503587 |
|---|---|
| Weight | 0.300000 |
| Manufacturer | YAKSO (sosy sojowe, prażynki) |
| Adres producenta | Fz organic food, oppers 58, wolvega |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Termin przydatności | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | Holandia |

