Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wafle zbożowe stanowią najlepszy zamiennik tradycyjnych batonów. Poręczna paczka zmieści się do torby treningowej, plecaka czy torebki. Miej je zawsze przy sobie i chrup na okrągło! To przekąska idealna do pracy, szkoły, na spacer czy wycieczkę górską.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,45 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8002885005097 |
|---|---|
| Weight | 0.150000 |
| Manufacturer | FIORENTINI (przekąski bezglutenowe) |
| Adres producenta | Fiorentini alimentari spa, strada del francese 156, 10156 torino |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Wegański | Wegański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
| Termin przydatności | 60 |

