Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Daktyle suszone bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET34,59 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Migdały blanszowane BIO 350 g - BIO PLANET33,40 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Migdały w czekoladzie mlecznej i cynamonie BIO 150 g - TERRASANA39,35 zł|Manufacturer: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Morele suszone bezglutenowe BIO 400 g - BIO PLANET40,32 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Orzechy nerkowca BIO 350 g - BIO PLANET32,20 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Orzechy nerkowca BIO 350 g - THE PLANET32,20 zł|Manufacturer: THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi)
- Truskawki liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 30 g - BIOSSOM34,82 zł|Manufacturer: BIOSSOM (przekąski)