Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  2. Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    16,86 zł
    |
  3. Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  4. Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  5. Borowik marynowany bezglutenowy 360 g (190 g) - KROKUS
    55,27 zł
    |
  6. Borowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    33,09 zł
    |
  7. Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  8. Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    20,97 zł
    |
  9. Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    15,97 zł
    |
  10. Buraczki domowe z chrzanem 480 g - LUNIAK
    9,87 zł
    |
  11. Buraczki gotowane na parze tarte bezglutenowe BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    10,51 zł
    |
  12. Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    12,04 zł
    |
Strona
na stronę