Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Ananas liofilizowany bezglutenowy 15 g - CELIKO (FRUPP)6,47 zł|Manufacturer: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Borówki liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)7,50 zł|Manufacturer: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Maliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)9,11 zł|Manufacturer: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)8,65 zł|Manufacturer: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Truskawki liofilizowane bezglutenowe 13 g - CELIKO (FRUPP)7,63 zł|Manufacturer: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)