Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Kulki daktylowe z nadzieniem pistacjowym bezglutenowe BIO (3 x 15 g) 45 g - BETT'R
    9,83 zł
    |
  2. Kulki kokosowe z nadzieniem truskawkowym bezglutenowe BIO (3 x 15 g) 45 g - BETT'R
    9,83 zł
    |
  3. Maliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    9,11 zł
    |
  4. Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    9,11 zł
    |
  5. Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 150 g - BIOMINKI
    8,98 zł
    |
  6. Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 200 g - BIO PLANET
    8,59 zł
    |
  7. Truskawki liofilizowane bezglutenowe 13 g - CELIKO (FRUPP)
    8,20 zł
    |
Strona
na stronę