Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - BIO PLANET17,34 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET20,40 zł|Manufacturer: THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi)
- Wiórki kokosowe bezglutenowe BIO 200 g - BIO PLANET10,79 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Śliwki kalifornijskie suszone bezglutenowe BIO 200 g - NATURAVENA20,27 zł|Manufacturer: NATURAVENA BIO