Baton liofilizowany brzoskwiniowy bezglutenowy 10 g - CELIKO (FRUPP)
Opis
SKŁADNIKI
brzoskwinia (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
OPIS
Baton FRUPP brzoskwinia stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1443 kJ / 343 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 28 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,16 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5900038003682 |
---|---|
Weight | 0.010000 |
Manufacturer | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |