Baton proteinowy o smaku nugatowym w mlecznej czekoladzie bezglutenowy 50 g - MAXSPORT
Opis
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKOWYCH i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), poliglicerolpolirycynooleinian; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, prażone i mielone ORZECHY LASKOWE 4,6 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, MLEKO skondensowane słodzone (MLEKO, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI), aromaty.
OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1682 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 25 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Dodatkowe informacje
EAN | 8588009572060 |
---|---|
Weight | 0.050000 |
Manufacturer | MAXSPORT (batony, kremy, makarony) |
Adres producenta | Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava |
Wegetariański | Wegetariański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 90 |