Baton proteinowy sztanga bezglutenowy 70 g - ZMIANY ZMIANY
Opis
SKŁADNIKI
daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, białko ryżu brązowego
OPIS
Baton wysokoproteinowy o zawartości aż 22 % białka pochodzącego z ryżu brązowego. Smak mocno orzechowy. Zawiera tylko trzy składniki - wykonany z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 35 g
Białko: 22 g
Sól: 0 g
UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5905279630123 |
---|---|
Weight | 0.080000 |
Manufacturer | ZMIANY ZMIANY (batony) |
Adres producenta | Zmiany zmiany sp. z o.o., czeska wieś 54, 49-332 olszanka |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |