Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - NATURAVENA
    9,47 zł
    |
  2. Olej kokosowy bezwonny BIO 830 ml - NATURAVENA
    32,06 zł
    |
  3. Olej lniany tłoczony na zimno BIO 250 ml - NATURAVENA
    17,96 zł
    |
  4. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia omega-3 BIO 1 L - NATURAVENA
    25,52 zł
    |
  5. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 750 ml - NATURAVENA
    18,85 zł
    |
na stronę