Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Olej sojowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - DARY NATURY
    20,13 zł
    |
  2. Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO
    18,46 zł
    |
  3. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    15,13 zł
    |
  4. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 500 ml - BIO PLANETE
    17,70 zł
    |
  5. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    20,38 zł
    |
  6. Olej z lnianki tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    20,58 zł
    |
  7. Olej z ostropestu plamistego tłoczony na zimno 250 ml - NATURAVENA
    20,91 zł
    |
Strona
na stronę